Başkan Yakar'a İade-i Ziyaret

Başkan Yakar

Büyüksoğuklar köyü sakinleri Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'a makamında iade-i ziyarette bulundular.

Büyüksoğuklar köyü sakinleri Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar’a makamında iade-i ziyarette bulundular. Ak parti ilçe başkanı Av. Servet Bıyık,  Ak parti İ.G.M. üyesi Tuncay Salı ile Büyüksoğuklar köyü muhtarı Kani Aygül, Küçüksoğuklar köyü muhtarı Taner Işık, Üzümlü köyü muhtarı Hüseyin Demiraslan ve Güneşli köyü muhtarı Adem Acar’ın da bulunduğu ziyarette Başkan Yakar’a duyulan güven ve sevgi dile getirildi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar’ın ramazan ayı içinde ziyaret ettiği köy halkı bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti göstermek amacıyla Başkan Yakar’a bir iade-i ziyarette bulundular. Başkan Yakar’ın başarılı çalışmaları sayesinde Gönen ve köylerinin büyük kazanımları olduğunu dile getiren ziyaretçiler, büyükşehir yasası ile Gönen’in mahallesi durumuna gelecek köylerdeki kazanımların daha da artacağına inandıklarını belirttiler. Yaklaşık 20 dakika süren ziyarette Başkan Yakar konuklarına çay ikram etti, ziyaretlerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.  Ziyarete ilgi büyük olunca makam odasına ek sandalye ve koltuk yerleştirildi. 



vatandaş
20.08.2013 01:29:17
Sayın Belediye başakanı Hüseyin Yakar Büyük soğuklar-ılıcak köyü arasındaki traktör yolunu bütün belediye kamyonları ile yeni yol yaptı. Şimdide B.soğuklar ve ılıcak köyü ve komşu köy muhtarları ziyarete gidiyor. bazı şeyler yanlış oluyor .....

  • Cumartesi 20.2 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false